Ruokakeskiviikko: Tulevaisuuden ruokatrendit: kohtaako maataloustuotanto muuttuvan ruoan kulutuksen?

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
16.03.2022
18:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Suomalainen maataloustuotanto muuttuu jatkuvasti, mutta niin myös suomalaisten kulutustottumukset. Seuraako suomalainen tuotanto kulutuksen perässä vai kulkeeko se kulutustrendien edellä?

Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija maatalous-metsätieteiden tohtori Terhi Latvala pohtii Ruokakeskiviikon esityksessään 16.3.2022 klo 18 miten kulutus ja tulevaisuuden maataloustuotanto ovat muutoksessa ja kohtaavatko niiden kehityssuunnat.

Terhi Latvala toimii erikoistutkijana Luonnonvarakeskuksessa. Meneillään olevissa hankkeissa hän selvittää mm. maa- ja elintarviketalouden suhdannevaihteluita Luken tutkimusryhmässä.

Ruokakeskiviikon luento on nähtävissä ja kuultavissa museon seminaaritila Riihessä sekä suoratoistona YouTube-kanavallamme.

Kuva: Luke / Essi Puranen.



Jaa tapahtuma Facebookissa