Suomen suvaitsevaisin kylä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.07.2016
19:00 - 21:30

Tapahtumapaikka
Krekilän Myllyn Kesäteatteri
Niinijoentie 316, Loimaa


Eletään 2000-luvun Suomessa. On kesä. Päivät kulkevat tutulla rutiinilla pienessä Sipakan maalaiskylässä. Tyynen baari on kuitenkin hiljainen, sillä omistaja Tyyne on hiljattain nukkunut pois. Baarille on kuitenkin tiedossa jo uusi omistaja.

Kuvitteellisen pikkukylän idyllinen arki kääntyy päälaelleen kun paikallisen baarin uudeksi omistajaksi paljastuu nainen, jonka menneisyys kylän asukkaiden silmissä näyttäytyy vähintäänkin kyseenalaisena. Lehdet on nimittäin luettu ja jutut kuultu. Kuka ja mikä tämä nainen oikein on? Sen haluavat kaikki tietää.

Tuija Pitkäsen käsikirjoittama komedianäytelmä Suomen suvaitsevaisin kylä raottaa naurun keskeltä suomalaisten ennakkoluuloisuutta, median luomaa illuusiota ja loppujen lopuksi juron suomalaisen harvoin nähtävää, mutta syvältä kumpuavaa herkkyyttä ja sielukkuutta.

Millainen soppa syntyy kun erilaiset ihmiset ja heidän arvokäsityksensä, uskomuksensa ja asenteensa ajautuvat törmäyskurssille ja salaisuuksia alkaa pikkuhiljaa paljastua itse kustakin?

Se selviää kun tulet katsomaan! Tervetuloa Sipakkaan!

Käsikirjoitus Tuija Pitkänen                Ohjaus Emmi Loven

Lisätietoa: www.krekila.fi

 Jaa tapahtuma Facebookissa