Syksyiset kimppakävelyt

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
27.09.2023
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Alpo Jaakolan Patsaspuisto
Aura-Pirkkatie 84, Loimaa


Syksyiset kimppakävelyt

Hankkeen kyläkierroksilla nousi esiin Uudentalon Katin muutama vuosi sitten vetämät kävelykierrokset pururadoilla. Ne olivat olleet suosittuja ja niitä toivottiin järjestettäväksi uudelleen. Asukkaiden Loimaa-hanke otti asiasta kopin ja päätettiin lisätä pururatakierroksiin myös Loimaan hienoja luontopolkuja ja ottaa mukaan järjestelyihin paikallisia kyläyhdistyksiä. Syksyisiä kimppakävelyitä on syksyn aikana 7. Muut ovat maanantaisin tai keskiviikkoisin alkaen klo 18.00, paitsi lauantaina 30.9.2023 järjestettävä Metsämaan luontopolkukävely, joka alkaa jo klo 10.00.

Keskiviikkona 27.9.2023 klo 18.00 kokoonnutaan Alpo Jaakolan patsaspuiston parkkipaikalla (Aura-Pirkkatie 84). Kävellään puiston poluilla ja kuljetaan polkua Ylämökille. Nautitaan illan hämyisästä tunnelmasta, mutta varautukaa pimentyvään iltaan taskulampuilla. Käveltävä matka noin 1 km.

Lauantaina 30.9.2023 klo 10.00 kokoonnutaan Kalliohovin parkkipaikalla (Metsämaantie 618). Tutustutaan Metsämaan luontopolkuun, josta voi valita patikointimatkakseen koko 8 km lenkin tai puolta lyhyemmän. Pidemmän reitin vetäjänä toimii metsämaalainen metsämieliohjaaja Saara Vento, jonka opastuksella tehdään matkan varrella helppoja metsämieliharjoituksia. Laavullaan kyläyhdistys tarjoaa retkeilijöille makkaraa (itse paistettava) ja mehua, muuten varustautukaa omin eväin matkaan.

 

Lähde mukaan nauttimaan luonnosta ja yhdessä liikkumisesta. Kävelyille osallistuminen on maksutonta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Loimaan brändituotteita.Jaa tapahtuma Facebookissa