Teatterireissu: Danny-musikaali (la 13.7.)

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
03.06.2019
Koko päivä


Reissu Danny-musikaaliin Suomen kesäteatteriin Valkeakoskelle on lauantaina 13.7.2019 klo 14 alkavaan näytökseen.

Reissun hinta 45 € (sis. lipun, kuljetuksen ja väliaikakahvit). Ilmoittautuessa muista kertoa erityisruokavaliosta. Bussireitti tarkentuu, kun lähtijät ovat tiedossa – kuitenkin Loimaan keskustasta pääsee aina kyytiin.

Sitovat ilmoittautumiset ma 3.6.2019 mennessä puh. 044-2968003 (Leena Seppä) tai leena@fiinu.net ja maksamalla reissumaksu tilille (tilinumeron saa ilmoittautumisen yhteydessä).

 

Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka ”Danny” Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin Dannyn vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää Porista Helsinkiin, kohti iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa.

Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia radiohittejä kuten Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä. Saamme myös kurkistaa laulajan yksityiselämän koskettaviin hetkiin kulissien takana, rakkauselämän käännekohtiin ja musiikkibisneksen kovaan maailmaan. Esitys on tarina nuoren laulajan kunnianhimosta, viihdemaailman raadollisuudesta ja kyvystä rakastaa.

Miespäärooleissa lavalla nähdään karismaattiset näyttelijät Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula. Laulaja Lauri Mikkola on hurmannut upealla lauluäänellään mm. suursuosion saaneessa Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa sekä tv:stä tutuissa ohjelmissa kuten Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu. Pitkän uran lavalla tehnyt suosikkinäyttelijä Ilkka Koivula on nähty Dannyn roolissa myös aikaisemmin (2005). Naispäärooleissa ihastuttavat Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Muissa rooleissa nähdään mm. Harri Penttilä ja Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmastakin tutut tanssijat Ansku Bergström ja Janne Talasma. Musikaalin liveorkesterin kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. Käsikirjoitus ja ohjaus on Heikki Paavilaisen.Jaa tapahtuma Facebookissa