HUOM! PERUUTETTU KOTONAN TAKIA! Tiistaikonsertti – Flamencokitaran ilta

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.11.2020
19:00 - 20:10

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Joonas Widenius on suomalainen famencokitaristi joka kuuluu kiistatta maansa huippuihin. Alle kouluikäisenä aloitettu kitaransoitto on vienyt muusikkoa ympäri Suomen aina Espanjan kamaralle saakka. Näiltä matkoilta saadut inspiraatiot ja opit ovat vaikuttaneet lähtemättömästi hänen musiikkiinsa sekä soittoonsa. Wideniuksen musiikin pohjana kaikuvat famencokitaran sävelet, mutta hänen omaleimainen sävelkielensä ottaa jatkuvasti vaikutteita ympäristöstään. Vaikutteet voivat tulla jazzista tai vaikkapa omasta kansanmusiikistamme. Hänen yhtyeensä, Joonas Widenius Trio saa jatkuvasti ylistävää palautetta. Kasvava kansainvälinen ura vie kitaristia mukanaan ja nyt on loistava mahdollisuus kuulla hänen soolotulkintojaan!

Soolokonsertissaan Widenius esitää perinteisen famencokitaran repertoaaria tuoreella otteella ja lisäksi kuullaan hänen omia sävellyksiään, joissa pohjoinen luonto kohtaa eteläisen temperamentin.

Widenius on esiintynyt ja tehnyt töitä lukuisten huippuartistien ja taiteilijoiden kanssa, joista mainittakoon UMO, Perico Sambeat, Iiro Rantala, Teemu Viinikainen, David Dominguez, Alba Carmona, Petri Kumela, Niko Kumpuvaara, Karo Sampela, Hannu Rantanen, Martti Vesala, Alpo Aaltokoski, Raul Mannola, Raoul Björkenheim, Kirsi Poutanen, Risto Toppola, Jari ”Delay” Kolanen, Katja Lundén, Emilia Aho, Pirjo Yli-Maunula, Kaari Martin, Roni Martin, Maija Lepistö ja monet muut. Esityksen kesto on noin 60-70 minuuttia. Flamencokitaran ilta on osa Loimaan Taidetalon Tiistaikonserttisarjaa. ja peruutetaan/siirretään nyt pahentuneen koronaepidemian takia.Jaa tapahtuma Facebookissa