Winterreise – Loimaan Taidetalossa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.01.2018
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Tiistaina tammikuun 23. Loimaan Taidetalossa kuullaan säveltäjä Franz Schubertin säveltämä lied-teos Winterreise – Talvinen matka. Tekstin on kirjoittanut kirjailija Wilhelm Müller.

Solistina toimii baritoni Raimo Laukka säestäjänään pianisti Maija Weitz.

Raimo Laukka on opiskellut Helsingin Konservatoriossa ja Sibelius Akatemiassa sekä lisäksi Berliinissä ja Milanossa. Hän on ollut kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperaan 1984-2010 tehden siellä huomattavan määrän keskeisiä baritonirooleja. Hän on esiintynyt Savonlinnan Oopperajuhlilla useana vuonna sekä vieraillut yli kymmenessä keskieurooppalaisessa oopperatalossa. Konserttilaulajana Laukka on esiintynyt kotimaan ja pohjoismaiden lisäksi mm. New York, Lontoo, Pariisi, Tokio, Los Angeles, Moskova, Pietari, Berliini, Wien jne.

Maija Weitz tunnetaan eturivin kamarimuusikkona ja lied-pianistina taustanaan solistinen toiminta pianoiltoineen ja orkestereitten solistina. Yhteistyö eri kulttuuripiirien kanssa – ennenkaikkea wieniläisen musiikkimaailman kanssa ovat kansainvälistäneet hänen toimintaanasa. Maija Weitzin laajamittaisesta konsertoinnista eri maissa mainittakoon esiintymiset Wienin Konzerthausissa, Lontoon St John´s Smith Squaressa, Moskovan Tsaikovsky-konservatoriossa, Pietarin Filharmoniassa. Suomessa häntä on kuultu mitä erilaisimmissa kokoonpanoissa pääkaupunkiseudulla ja laajalti eri puolella Suomea, mm. Sibelius-Akatemian järjestämissä konserteissa, Urkuyö- ja aaria-festivaalilla, Savonlinnan Oopperajuhlilla, y.m.

Konsertti Taidetalossa 23.1 klo 19.

Liput 10/8€, museokortilla 7/5€

Järjestäjänä toimii Loimaan kulttuuripalvelut.Jaa tapahtuma Facebookissa