Kesänavaus 25.5.2024

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
25.05.2024
12:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Kauppatori
Kauppalankatu 5, Loimaa


Vietämme Loimaan Kesän avausta lauantaina 25.5.2024 klo 12 – 15. Iloisessa tapahtumassa loimaalaiset yhdistykset, seurat ja yritykset esittelevät toimintaansa Keskuspuistossa ja Kauppatorilla. Luvassa on menoa ja meininkiä kaikille ja kaikenikäisille. Tapahtuman järjestää Loimaan kaupunki.

Esiintymislavalla on ohjelmassa kaupungin avaussanat, Loimaa-mitalien jako, liikuntapalveluiden vetämä piristävä liikunnallinen hetki ja mahtavaa musiikkia sekä lauluesityksiä

Tori ja puistoalueella on monen moista toimintaa, esimerkiksi pihapelejä ja petankkia pelattavissa, teatteriselfieitä otettavissa, arvontoja, visailuja, onnenpyöriä, pomppulinna, väritystehtäviä, leikkivarjo, koiria hellittävänä, linnunpönttöjä rakennettavana, Touko-terveysbussi, paloauto, kamppailulajiesityksiä tatamilla, Airsoft-esittely, Piapon maistatusta, Mind Fullbody-tunti ja äänimaljarentoutus, ravinto-opastusta….

Alueella ostettavissa myös käsitöitä ja kaikenlaisia herkkuja (myös gluteenittomia) ja pientä purtavaa paikalla syötäväksi tai kotiin viemisiksi. Paikalla myös Loimaan sotaveteraanien soppatykki.

MLL Loimaan kaupungin yhdistys ja MLL Mellilän yhdistys pitävät tapahtuman ajan Marskin leikkipuistossa mökkiä auki, lelut ovat vapaasti käytettävissä ja leikkiseuraa saatavilla.

Mukana menossa: Bisons Loimaa, EL Loimaan Eloisat, Eläkeliiton Loimaan kaupungin yhdistys, Hellikit, Hurrikaani-Loimaa, Jankko lentopallo, Karhula-Piltolan kyläyhdistys, Kauhanojan kyläyhdistys, Kuivurisali, LEJY, Loimaa-seura, Loimaan Airsoft, Loimaan Eläkeläiset, Loimaan Kamerat, Loimaan Kamppailu-Urheilijat, Loimaan Kansalliset Seniorit, Loimaan Kauppala, Loimaan Kokoomus, Loimaan Kristilliset Eläkeläiset ja Gideonit, Loimaan-Metsämaan Maa- ja Kotitalouden keskusseura, Loimaan Naislaulajat, Loimaan Nuotioloimut, Loimaan palokuntalaiset, Loimaan Petanque, Loimaan Rotaryklubi, Loimaan Seudun Kehitysvammaisten tuki, Loimaan Seudun Matkailuoppaat, Loimaan Seudun Neurokerho, Loimaan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset, Loimaan seudun omakotiyhdistys, Loimaan Seudun Reumayhdistys, Loimaan seudun sotaveteraanit, Loimaan Seudun Yrittäjänaiset, Loimaan seurakunta, Loimaan sosialidemokraatit, Loimaan teatteri, Loimaan Uudet Martat, Loimaan vasemmistoliitto, Loimaan viihdelaulajat, Loimaan voimistelijat, Loimaan Ykkösapteekki, Loimijokilaakson Sukututkijat, Lounais-Suomen avustajakeskus, Lounais-Suomen syöpäyhdistys, Mellilän Menninkäiset, Onnenläntti, OP Lounais-Suomi, Peltoisten kyläyhdistys, Pikku Annen Savi, Pikku Punahilkka, Pohjola Norden, PulttiBurger, Someron säästöpankki, Suomen maatalousmuseo Sarka, SPR, Toimistohotelli Loimaa, Vapi ry ja Yhdistysvire -hanke, V-S Rinnallakulkijat.

Kaikki mukaan viettämään mukavaa lauantai-iltapäivää yhdessä!

 



Jaa tapahtuma Facebookissa