Takakonttikirppis

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
09.05.2024
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Perinteinen helatorstain kirpputoritapahtuma tulee taas!

Helatorstaina 9.5. klo 10-14 museon piha-alueella järjestettävällä Takakonttikirppiksellä myydään kirppistavaraa autojen takakontista. Tule myymään pois vanhat aarteesi tai tekemään löytöjä hauskaan kirppistapahtumaan! Tapahtuma järjestetään jo neljättätoista kertaa Sarka-museolla.

Tule myyjäksi takakonttikirppikselle!

Myynti tapahtuu varatuilta autopaikoilta. Myyntipaikalle takakontin eteen myyjät voivat tuoda myös myyntipöydän, peräkärryn tai rekin. Paikka on parkkiruudun levyinen. Myyntipaikka on 10€. Halutessasi voit lunastaa itsellesi tuplapaikan hintaan 20€. Tuplapaikat sijoitetaan museon Konehallin päätyyn. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat ystäväsi kanssa vierekkäiset paikat, saapukaa yhdessä ja ajakaa peräkkäin.

Tapahtuma-aika on klo 10-14 ja myyjien vastaanottaminen tapahtuu klo 8.30-9.30. Paikka maksetaan tullessa tasarahalla liikenteenohjaajalle tai kortilla museon infossa.

Myyntipaikkavaraukset 2.5. mennessä sähköpostilla info@sarka.fi tai puhelimitse (02) 763 7700.Jaa tapahtuma Facebookissa