Elokuun ruokakeskiviikko: Kokkaillaan pula-ajan ruokaa! PERUTTU

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
16.08.2023
18:00 - 21:00


TAPAHTUMA VALITETTAVASTI PERUTTU, JÄRJESTETÄÄN MAHDOLLISESTI MYÖHEMPÄNÄ AJANKOHTANA.

Ruokakeskiviikkoisin museolla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Totutusta poiketen joudumme rajoittamaan osallistujamäärän 20 henkeen.

Elokuun Ruokakeskiviikkona tehdään aikamatka sotavuosiin ja silloin vallinneeseen säännöstelyn ja niukkuuden aikaan. Illan aikana kuullaan lyhyt katsaus pulavuosiin ja tehdään yhdessä pula-ajan ruokaa, kuten näkkileipää, perunakeittoa ja kahvin ja teen korvikkeita. Tilaisuus alkaa klo 18 ja pidetään museon Aitta-tilassa (Viikkihalli, käynti museon takapihalta).

Ilmoittautumiset pe 11.8. mennessä: sanna.kiertonen@sarka.fi tai p. 02 7637 7019. Tilaisuuteen otetaan 20 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Muista kertoa allergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että illasta peritään 5€ materiaalimaksu, jonka voi hoitaa paikan päällä.Jaa tapahtuma Facebookissa