On se kone! -näyttelyn avajaishulinat

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
08.06.2024
10:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Lauantaina 8.6.2024 Suomen maatalousmuseo Saran uusi pysyvä näyttely On se kone! avautuu yleisölle. Uuden näyttelyn kunniaksi museolla vietetään lauantaina avajaishulinoita.

Museokortin omistavilla on mahdollisuus tutustua näyttelyyn ensimmäisten joukossa. Näyttelyyn järjestetään yleisöopastukset klo 13.00 ja klo 15.00. Opastuksille pääsee näyttämällä museokorttinsa museon infossa. Mukaan otetaan max. 20 henkilöä per opastus.

Ravintolassa on tarjolla maittava lounas klo 11-15 hintaan 15 € aikuisilta.

Museomyymälä Muurikissa on avajaisviikonloppuna 8.–9.6. -15% tarjous maatalouskoneteemaisista tuotteista. Saatavilla monipuolisesti erilaisia tuotteita On se kone! -näyttelyn oheistuotteista mukeihin, julisteisiin, lippalakkeihin ja pannunalusiin.

Suomen maatalousmuseo Saran uusi näyttely On se kone! kertoo, kuinka moottorit muuttivat maataloutta

 Suomen maatalousmuseo Saran uusi pysyvä näyttely On se kone! kertoo suomalaisen maatalouden koneellistumisesta ja teknisestä kehityksestä 1900-luvun alkupuolelta nykypäivään. Konevoima on tuonut valtavia muutoksia niin tuotantolukuihin, maaseudun maisemiin kuin maatalouden parissa työskentelevien ihmisten arkeenkin. Näyttely kertoo koneellistumisesta mukaansatempaavasti ja interaktiivisesti. Työkone-esimerkkien ohella muutoksesta pellolla, navetassa ja työhuoneessa kerrotaan videoiden, multimedioiden ja pelien kautta.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen näyttelyyn!Jaa tapahtuma Facebookissa