L KINO: Palaa luokseni vielä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
27.03.2017
19:00 - 20:45

Tapahtumapaikka
Loimaan Kinema
Vesikoskenkatu, loimaa


 

Älykäs, intiimi ja tunnelmallinen Palaa luokseni vielä (L’attesa) on kaunis tutkielma surusta, menetyksestä ja ymmärryksestä, tähtinään häikäisevät Juliette Binoche ja Lou de Laâge.

Venetsian elokuvajuhlien kilpasarjassa maailmanensi-iltansa saaneen elegantin draaman keskiössä on äidin ja tämän pojan rakastetun tutustuminen sisilialaisen huvilan suojissa. Kumpikin odottaa Giusepen saapuvan. Molemmat ovat tilanteesta hämillään mutta uteliaita: Anna (hypnoottinen Juliette Binoche) haluaa nähdä, millaiseen naiseen hänen poikansa rakastui ja miksi. Jeanne (verraton Lou de Laâge) haluaa ymmärtää rakastettunsa juuria ja tehdä vaikutuksen tämän äitiin. Hiljalleen naiset ystävystyvät. Mutta kumpikin salaa jotain perustavanlaatuista toiselta…

Mestarillisesta vähäeleisyydestään ylistetty Piero Messina on toiminut Paolo Sorrentinon apulaisohjaajana useita vuosia – myös Oscar-palkitussa Suuri kauneus -elokuvassa. Debyyttiohjauksessaan Messina pitää katsojan otteessaan aina sydäntäsärkevään viimeiseen kuvaan asti.

Suomen elokuvasäätiön ohjelmistotuki 2016.

Kieli: italia, ranska / Tekstitys: suomi, ruotsi

Palaa luokseni vielä
L’attesa (2015)
Lajityyppi: Draama
Levittäjä: Cinemanse Oy
Ohjaaja: Piero Messina
Pääosissa: Juliette Binoche, Lou de Laâge, Giorgio Colangeli, Domenico Diele
Kesto: 1h 40 min

http://www.kinoset.fi/sarjakinotJaa tapahtuma Facebookissa