Sarka-museon joulumyyjäiset

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
28.11.2021
12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Suomen maatalousmuseo Sarassa virittäydytään joulun tunnelmaan, kun museolla järjestetään perinteiset joulumyyjäiset. Myyjäiset levittäytyvät museon etupihalle, aulaan sekä Riihi-tilaan. Tarjolla on monipuolisesti käsityötuotteita ja jouluherkkuja, joten myyjäisistä löydät niin tunnelmalliset joulukoristeet omaan kotiin kuin joululahjat annettavaksi läheisillekin. Myynnissä on muun muassa villasukkia, kransseja, käsintehtyjä kynttilöitä,  kodintekstiilejä, koruja, leivonnaisia ja paljon muuta.

Lisäksi voit tehdä joululahjalöytöjä museokaupasta. Museokauppa tarjoaa myyjäispäivänä kaikille museokorttilaisille 15 prosentin alennuksen myymälän leluista, peleistä ja kaikista Sarka-tuotteista.

Museon ravintolassa on myyjäispäivänä tarjolla klo 12−14 kevyempi joululounas hintaan 15 euroa ja joulupuuro sekahedelmäkeiton kera hintaan 7 euroa. Lisäksi saatavilla on jouluisia leivonnaisia, myös mukaan ostettuina. Runsaampi joululounas on tarjolla ravintolassa keskiviikkona 15.12. ja torstaina 16.12. hintaan 17 euroa.

Tule nauttimaan joulutunnelmasta ja tekemään löytöjä Sarkaan!

 

 

 Jaa tapahtuma Facebookissa