Tomi Paldanius @ Loimaan Taidetalo

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
11.04.2017
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


 

 

 

 

 

Kitarakonsertti Loimaan Taidetalossa klo 19. Esiintyjänä Tomi Paldanius.

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.
Tomi on sovittanut soolokitaralle Livin’ On A Prayer, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.
Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin  ”best of youtube” artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittaa Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousikin tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.
Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajinaan olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.
Huhtikuun Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertue on Tomin ensilevyn julkaisukiertue. Tomi esittää levylle soitettuja suosituimpia soolokitarasovituksiaan vuosien varrelta ja muutamia uusia sovituksia.
Lisätietoja Classic Hits Fingerstyle Guitar kiertueesta: www.tomipaldanius.com

 

Liput 10/8€

museokortilla 7/5€

Järjestäjänä toimii Loimaan kulttuuripalvelut.Jaa tapahtuma Facebookissa