Trio Voce Taidetalossa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
08.06.2017
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Kesäillan ratoksi kuullaan torstaina 8.6 kamarimusiikkia Trio Vocelta Loimaan Taidetalossa. Ohjelmistossa on Ludvig van Beethovenin, Sergei Rachmaninovin sekä Dimitri Shostakovichin tuotantoa.

Trio Voce on toiminut vuodesta 2007 alkaen ja on esiintynyt kotimaan lisäksi mm. Istanbulissa, Moskovassa, Bakun filharmonian konserttisalissa Azerbaidzanissa sekä  Lähi-idän kiertueellaan 2010 Damaskoksessa, Beirutissa ja Ammanissa. Trio Voce on esiintynyt myös Valko-Venäjällä Minskissä ja Liettuan Vilnassa.

Trion viulisti Elina Eirola on valmistunut Sibelius-Akatemiasta, jossa hän opiskeli Anja Ignatiuksen johdolla. Jatko-opintoja hän on suorittanut Rimski-Korsakov-konservatoriossa Pietarissa ja on soittanut mm. Radion sinfoniaorkesterissa, Turun filharmonisessa orkesterissa sekä vakituisena soittajana Ruotsin radion sinfoniaorkesterissa. Loimaalaisille Elina on tullut tutuksi musiikkiopiston viulunsoiton opettajana.

Sellisti Timo Törmä on opiskellut Sibelius-Akatemiassa Vili Pullisen ja Arto Noraksen johdolla. Valmistuttuaan hän on toiminut Kuopion konservatorion sellonsoiton lehtorina ja opettanut myös useaan otteeseen Sibelius-Akatemiassa. Hän on esiintynyt omin konsertein ja kamarimuusikkona kotimaan lisäksi monissa Euroopan maissa.

Pianisti Risto Kyrö aloitti musiikkiopintonsa Oulussa ja siirtyi myöhemmin Liisa Pohjolan oppilaaksi Sibelius-Akatemiaan. Hän on täydentänyt opintojaan Indianan yliopistossa ja Wienin musiikkikorkeakoulussa sekä esiintynyt solistina ja kamarimuusikkona kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvalloissa. Kyrö toimii pianonsoiton lehtorina Tampereen ammattikorkeakoulussa ja tuntiopettajana Sibelius-Akatemiassa, jossa hän vei päätökseen Franz Schubertin viimeistä vuotta käsittelevän taiteellisen tohtorintutkintonsa tammikuussa 2017.

Konsertin Taidetalossa torstaina 8.6 klo 19 järjestää Loimaan kulttuuripalvelut.

Liput: 10/8€

museokortilla 7/5€Jaa tapahtuma Facebookissa