A Soap Opera: Tanssiesitys ja -työpaja

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
14.12.2023
16:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Heimolinna
Väinämöisenkatu 2, Loimaa


Harvinainen tilaisuus päästä tutustumaan tanssin ja kehollisen viestinnän saloihin.
Loimaan kulttuuripalvelut järjestää yhdessä Varsinaista kulttuuria -hankkeen kanssa tanssityöpajan ja -esityksen Heimolinnassa 14. joulukuuta.
Tilaisuus on kaksiosainen: Kello 16:00 alkaen on mahdollisuus osallistua kaikille tarkoitettuun tanssityöpajaan, jossa pureudutaan keholliseen viestintään sekä tekniikoihin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssitaustaa. Työpajan vetää suomalais-saksalainen kolmihenkinen työryhmä, jonka jäsenet ovat alansa ammattilaisia. Sen kesto on noin 90 minuuttia.
Myöhemmin samana päivänä, kello 19:30 alkaen ryhmä esittää ”Soup Opera” -nimisen poikkitaiteellisen tanssiteoksensa.
Molemmat tilaisuudet järjestetään Heimolinnassa 14.12. Molemmat tilaisuudet ovat maksuttomia ja osallista saa kumpaan tahansa tai molempiin. Ennakkoilmoittautumista ei ole.
Valtteri Keinänen on suomalainen taiteilija, esiintyjä ja muusikko. Hän on opiskellut tanssia Ruotsin NEFCD:ssä ja Itävallan Salzburg Experimental Academy of Dance – akatemiassa.
Jonas Marx on Berliinissä asuva tanssija, runoilija ja muusikko, entinen Maya Carrollin taide-kollektiivin jäsen.
Beljana Metje on tanssija/ koreografi Saksasta. Hän on saanut koulutuksensa University of Music and Dance Cologne yliopistossa Saksassa. Hän on myös taiteilijaresidenssi Nangiliman (El Hierro) perustaja.


Jaa tapahtuma Facebookissa