Alpo Jaakolan patsaspuisto avautuu jälleen

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
29.05.2021 - 29.08.2021
Koko päivä


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alpo Jaakolan patsaspuisto avautuu jälleen tulevana lauantaina 29.5. klo 11. Olemme avoinna aina 29.8. asti, ti-su klo 11-18.

Pääsymaksut ovat meillä varsin edukkaat (2/3€) ja patsaspuisto on ainutlaatuinen käyntikohde kesävieraillesi. Meillä käy myös museokortti ja alle 18 vuotiaille on vapaa pääsy. Myös koirat (hihnassa) ovat meidän ulkoalueelle tervetulleita! Samalla pääsylipulla pääset vierailemaan myös Loimaan Taidetalolla!

Kuivurigalleriassa on esillä Baren Baren -ryhmän upea ”Modificatio” -näyttely. Ryhmän taiteilijoita yhdistää erityinen luontosuhde sekä luontokokemusten vaikutus taiteen tekemisessä. Heidän yhteisteoksensa ovat käsitelleet ihmisen vaikutusta erilaisten muutosten aiheuttajina, yhdistävänä tekijänä huoli ympäristön tilasta ja sen tulevaisuudesta. Baren Baren -ryhmän taiteilijat ovat Helena Perkiö, Heidi Piippo, Maija Teppo ja Leena Vainio.

Patsaspuiston rakennuksissa pääset kokemaan Juha Allan Ekholmin ”Botanical Garden – New Era” -näyttelyn. Ekholmin installaatiot käyvät vuoropuhelua Alpo Jaakolan autenttisten rakennusten ja tarpeiston kanssa. Tervetuloa yllättymään!

Kahvilastamme löydät Wanhan Kanalan herkulliset voisilmäpullat ja pikkusuolaiset. Jädet, limsat ja muuta makiaa löytyy myös. Muistathan, että voit käydä meillä matkallasi myös kahvilla. Kierros museoalueelle ei ole välttämätön kahvihampaan kolotuksessa ja kahvit voit nauttia ilman pääsylipun hintaa.

Pääset meille myös julkisilla. Pysäkin nimi on Patsaspuisto. Voit katsoa aikatauluja osoitteesta https://reittiopas.matkahuolto.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

loimaantaidemuseo.fi/nayttelyt/alpo-jaakolan-patsaspuisto/

 Jaa tapahtuma Facebookissa