ELLA ja Paterock

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
17.04.2016
15:00 - 16:30

Tapahtumapaikka
Loimaan Teatteri
Juvantie 11, Loimaa


fb1

Timo Parvela:
ELLA JA PATEROCK

pe 8.4. klo 19:00 (Loppuunmyyty)
su 10.4. klo 15:00
su 17.4. klo 15:00
su 24.4. klo 15:00

Käsikirjoitus: Timo Parvela
Ohjaus: Sari Äikää-Torkkeli, Merikerttu Mutala ja Lari Lauanne
Musiikki: Pentti Rasinkangas, musiikin toteutus Merikerttu Mutala

ROKKITÄHDEN EI TARTTE OSATA KERTOTAULUA

Huhtikuussa teatterikatsojat viedään musiikkibisneksen maailmaan, kun Timo Parvelan suosittuun ELLA-kirjasarjaan pohjautuva musikaali Ella ja Paterock saa ensi-iltansa perjantaina 8.4. Muut esitykset järjestetään sunnuntaisin 10.-24.4. Avointen esitysten lisäksi luvassa on useita päiväesityksiä päiväkodeille ja kouluille.
DSC06928   DSC07571
Ella ystävineen on toisella luokalla. Pate ihailee julkkistähti Elviiraa ja unelmoi kuuluisuudesta. Bändi perustetaan luokkakavereiden kanssa kertotaulun tankkaamisen lomassa kuin huomaamatta ja matka kohti kuuluisuutta alkaa. Elviira puolestaan unelmoi vapaudesta siivotessaan, ja ilkeä isännöitsijä rauhasta ja hiljaisuudesta. Häädöllä uhattu opettaja meluavine vauvoineen ja koirineen nousee barrikadeille, koska vauvojen kuuluu itkeä ja koirien haukkua – se on niiden luonto. Ella ja lapset haluavat auttaa opettajaa, Patea ja parrakasta kapteenia, joten hommaa riittää.
DSC07669   joukko1
Musiikkinäytelmässä esiintyy yli 25 nuorta näytellen, laulaen ja tanssien. Lavalla nähdään Loimaan työväenopiston kanssa toteutetun teatteritaiteen perusopetuksen B2-ryhmä yhdessä teatterin nuortenryhmän kanssa. Musiikin on säveltänyt Pentti Rasinkangas ja ohjannut Merikerttu Mutala yhdessä Anna Mäkisen sekä EVS- vapaaehtoisten (ERASMUS+) Noémie Lalanden ja Mirjam Bißmeierin kanssa. Esityksen on puvustanut Anna Mäkinen. Lavastuksessa ovat häärineet Sari Äikää-Torkkeli ja Varpu Pitkänen apunaan Jani Hägg ja Markku Ahokas. Koreografiat ja tanssinohjaus ovat Jenna Matikkalan käsialaa (Studio Flow & Go). Ohjauksesta vastaavat Sari Äikää-Torkkeli apuohjaajinaan Lari Lauanne ja Merikerttu Mutala.

Liput: 10 € / 8 €

Tiedustelut ja varaukset: 040 5742 065 / info[ät]loimaanteatteri.fiJaa tapahtuma Facebookissa