Emmi Lovén: Lapset huomisen – George Sonatan musiikkia

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
29.05.2016
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Loimaan Teatteri
Juvantie 11, Loimaa


George Sonatan Lapset huomisen -konserttikiertue rantautuu Loimaan teatteriin. Kiertueella juhlistetaan alkuvuonna julkaistua Lapset huomisen -albumia, joka sisältää 12 George Sonatan tekemää kappaletta sielukaan oripääläisen laulajan Emmi Lovénin tulkitsemana.
Konsertin kappaleet kertovat vahvoja tarinoita eletystä elämästä. On kesäistä romantiikkaa, muistoja, rakkauden kaipuuta sekä toiveita paremmasta maailmasta. Levyllä Lovénin taustalla on kymmenhenkinen orkesteri, ja konserttia varten kappaleista on tehty taidokkaat sovitukset pianolle, sellolle ja harmonikalle.
Konsertissa tummaäänisen Emmi Lovénin taustalla kuullaan Trio Sonataa. Triossa soittavat sellisti, musiikkipedagogi ja Fourtune Cello Quartet -yhtyeen perustaja Teemu Mastovaara, palkittu harmonikansoittaja Mikko Malin sekä teatterin moniottelija, laulaja ja lauluntekijä Laura Hurme.
George Sonata on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut musiikkia yli 40 vuoden ajan. Hän on tehnyt musiikit ja lyriikat kymmeneen teatterinäytelmään, ja hänen sävellysrepertuaarissaan on yli 100 kappaletta. Teatterityö toi George Sonatan ja Emmi Lovénin yhteen, ja ajatus yhteisestä levyprojektista sai alkunsa.
George Sonatan tuottama ensimmäinen pitkäsoitto Lapset huomisen on ostettavissa konsertista kauniina, kuvitettuna CD-kirjana. Kappaleet voi ladata myös verkkokaupasta (georgesonata.fi).
Tulevina vuosina nettisivuilla julkaistaan lisää George Sonatan sävellyksiä laadukkaina tuotantoina, eri artistien esittäminä. Seuraava albumi on jo tekeillä.
LAPSET HUOMISEN promokuva


Jaa tapahtuma Facebookissa