Fjodor Dostojevskin elämä ja tuotanto -näyttely

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.11.2021 - 29.11.2021
10:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Loimaan pääkirjasto
Kauppalankatu 17, Loimaa


Fjodor Dostojevski näyttely pääkirjastossa

Venäläiskirjailija Fjodor Dostojevskin syntymästä on marraskuun 11. päivänä kulunut kaksisataa vuotta.  Loimaan pääkirjastossa on marraskuussa esillä Suomi-Venäjä-seuran kiertävä näyttely Fjodor Dostojevskin elämästä ja tuotannosta. 

Näyttelyn tauluissa kerrotaan kuvin ja tekstein Fjodor Dostojevskin elämästä ja teoksista sekä hänen teoksiensa pohjalta tehdyistä teatteri- ja elokuvaversioista. Näyttelyn yhteydessä on esillä myös Dostojevskin teoksia Loimaan pääkirjaston kokoelmasta. Dostojevskin romaaneja yhdistää vahva psykologinen ihmiskuvaus ja yleismaailmalliset hyvän ja pahan vastakkainasettelut. Hänen teoksistaan on tehty lukemattomia näytelmä- ja elokuvasovituksia ympäri maailman.  

Näyttely on saatu Loimaalle Suomi-Venäjä-seuran Loimaan osaston toimesta ja siihen voi tutustua kirjaston aukioloaikana.

Näyttelyyn liittyen järjestetään maanantaina 29.11. klo 18 pääkirjastossa luento Dostojevskin Pietari. Luennoitsijana on Mynämäen kulttuuri- ja kirjastopalveluvastaava Viktoria Kulmala. Luennon jälkeen on teetarjoilu. Aluehallintoviraston päätöksen mukaan tapahtuman osallistujamäärä rajoitetaan alle 50 henkilöön.

 Jaa tapahtuma Facebookissa