Helmikuun Ruokakeskiviikko: Leivotaan pullapitkoa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
14.02.2024
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Ruokakeskiviikkona 14.2. Sarka-museossa leivotaan ja letitetään pullapitkoa Loimaan Maa- ja kotitalousnaisten johdolla. Kunnon vanhan ajan pullapitko, eli loimaalaisittain lonka on ollut vuosikymmenten ajan kahvipöydän kruunu. Kauniiksi paistunut pullaletti oli emännän taidonnäyte.

Tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 maanantaihin 12.2. mennessä. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.

Ruokakeskiviikot ovat Suomen maatalousmuseo Saran luento- ja tapahtumasarja, jossa syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikoissa paneudutaan loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Maaliskuussa museolla tutustutaan rosollin ja keitetyn lihan valmistukseen ja huhtikuussa opetellaan tekemään piimäjuustoa.

Lisätietoja:
Museolehtori Sanna Kiertonen
sanna.kiertonen@sarka.fi
p. 02 7637 7019



Jaa tapahtuma Facebookissa