Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Valmistetaan piimäjuustoa

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17.04.2024
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Oletko koskaan kokeillut tehdä itse juustoa? Tule mukaan valmistamaan piimäjuustoa Sarka-museolle huhtikuun Ruokakeskiviikkona 17.4. klo 18. Perinneruokalajin saloihin johdattavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset. Pehmeää, kypsentämätöntä piimäjuustoa on valmistettu suomalaiskodeissa jo keskiajalla.

Tapahtuma järjestetään Sarka-museon Aitta-tilassa, ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 aikavälillä 2.- 15.4.2024. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.

Ruokakeskiviikot ovat Suomen maatalousmuseo Saran luento- ja tapahtumasarja, jossa syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Kevätkauden 2024 Ruokakeskiviikoissa on paneuduttu loimaalaisten perinneruokien maailmaan.

Lisätietoja:
Museolehtori Sanna Kiertonen
sanna.kiertonen@sarka.fi
p. 02 7637 7019



Jaa tapahtuma Facebookissa