Päiväys ja aika
17.04.2024
18:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa
Oletko koskaan kokeillut tehdä itse juustoa? Tule mukaan valmistamaan piimäjuustoa Sarka-museolle huhtikuun Ruokakeskiviikkona 17.4. klo 18. Perinneruokalajin saloihin johdattavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset. Pehmeää, kypsentämätöntä piimäjuustoa on valmistettu suomalaiskodeissa jo keskiajalla.
Tapahtuma järjestetään Sarka-museon Aitta-tilassa, ja siihen on erillinen ilmoittautuminen. Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 aikavälillä 2.- 15.4.2024. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.
Ruokakeskiviikot ovat Suomen maatalousmuseo Saran luento- ja tapahtumasarja, jossa syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Kevätkauden 2024 Ruokakeskiviikoissa on paneuduttu loimaalaisten perinneruokien maailmaan.
Lisätietoja:
Museolehtori Sanna Kiertonen
sanna.kiertonen@sarka.fi
p. 02 7637 7019
Haluatko lisätä järjestämäsi tapahtuman, tilaisuuden tai retken kalenteriin, tilaa tunnukset osoitteesta:
tapahtumakalenteri@loimaa.fi
Tapahtumien lisäys on erittäin helppoa. Katso ohjeet tästä.
Tapahtuman ilmoittaja vastaa sisällöstä.