Joulunavaus Kauppatorilla 23.11.2023 klo 18 alkaen

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.11.2023
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Kauppatori
Kauppalankatu 5, Loimaa


Tervetuloa iloiseen Joulunavaustapahtumaan Kauppatorille torstaina 23.11.2023 klo 18.00 alkaen

Tapahtuma käynnistyy Jouluparaatilla, jossa Joulupukki ja Muori sekä poro ja reki matkaavat auton lavalla. Paraati lähteen Heimolinnan edestä, josta kävellään Kauppalankadun kautta torille. Liity sinäkin mukaan!

Jouluhärdellin julistus tapahtuu klo 18.15. Loimaan kaupunginjohtaja Jari Rantala tuo kaupungin joulutervehdyksen ja jouluvalot sytytetään. Illan aikana perinteinen riisipuurotarjoilu Joulumuorin kauhasta, joulumusiikista vastaa Half-Dozen Duo & Juho Rantanen. Iloiset partiolaistontut jakavat joulukarkkeja. Joulupukin apuriponi on mukana matkassa ja torilla joulukojut ja Joulupukin mökki. Tänne voit tuoda Pukille osoitetun lahjatoivekirjeen.

Illan mittaan mukavaa ja letkeää toimintaa. Noin klo 19.30 vuorossa palkitsemiset ja arvonnat. Loimaan Lehden lahjakorttiarvonta, Loimaan Kauppala -yhdistyksen ja Loimaan Yrittäjät ryn:n vuoden palkitsemiset sekä paljastetaan vuoden positiivisin loimaalainen. Kaikkien vuoden positiivisinta loimaalaista ehdottaneiden kesken arvotaan kolme Loimaan brändituotepakettia. Voiton voi noutaa vain Joulunavauksessa, joten läsnäolo ehdoton.

 

 

 Jaa tapahtuma Facebookissa