Juho Nissi ja Mika Karjalainen @ Taidetalo

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
19.09.2017
19:00 - 20:15

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


 

Syksyn 2017 tiistaikonsertit Loimaan Taidetalossa aloittaa parivaljakko Juho Nissi – sello ja Mika Karjalainen – piano. Ohjelmistossa kuullaan Igor Stravinskyn, Leevi Madetojan sekä Sergei Prokofievin musiikkia.
Muhokselta maailmalle ponnistaneen ja sittemmin Tamperelaistuneen sellistin Juho Nissin tie kulki Muhokselta Oulun konservatorioon Lauri Laitisen oppiin, jonka jälkeen opinnot jatkuivat Tampereen ammattikorkeakoulussa Pauli Heikkisen luokalla ja myöhemmin jatko-opinnoissa Markus Hohdin ohjauksessa. Valmistumisen jälkeen freelance- muusikon arki on pyörinyt niin orkestereiden, opetuksen kuin teatterinkin ympärillä. Tampere Filharmonian, Oulu Sinfonian ja Pori Sinfoniettan lisäksi hän on työskennellyt Tampereen työväenteatterissa sekä Loimaan seudun musiikkiopistossa.
Mika Karjalainen aloitti pianonsoiton opinnot Riihimäen musiikkiopistossa Jouko Planmanin johdolla. Opiskelu jatkui Tampereen ammattikorkeakoulussa, josta Karjalainen valmistui musiikkipedagogiksi. Tampereella hänen opettajanaan toimi Heini Kärkkäinen. Kesällä 2016 hän valmistui musiikin maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta opettajanaan Lauri Väinmaa. Karjalainen on osallistunut mm. Jekaterina Murinan, Adriano Ambrosinin, Markus Schirmerin ja Fali Pavrin mestarikursseille.
Konsertin liput:
10/8€, museokortilla 7/5€
Lippuvaraukset puh. 027611211 (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse sakari.mantyranta(at)loimaa.fi
Konsertin järjestää Loimaan Kulttuuripalvelut


Jaa tapahtuma Facebookissa