Kauppala Big Band 10v-juhlakonsertti

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
26.10.2019
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Puistokadun koulun juhlasali
Puistokatu 16, Loimaa


Siitä on tovi vierähtänyt kun innokas harrastajamuusikoiden kaveriporukka lähti harjoittelemaan yhdessä tuttuja big band -sovituksia. Innostusta nosti ensimmäiset keikat ja uudet nuottihankinnat ja siitä se sitten sai todella alkunsa – Kauppala Big Band. Kolmen toimintavuoden jälkeen orkesteri järjestäytyi myös omaksi yhdistyksesi, joka ylläpitää ja edistää big band-toimintaa Loimaan seudulla. Orkesterin alkutaival tapahtui kuitenkin kesällä 2009, jota voidaan hyvällä omalla tunnolla pitää bändin perustamisvuotena.

Lokakuun viimeisenä lauantaina vuonna 2019 on sitten pienen juhlan hetki: mukana on tuttuja kasvoja alkuajoista ja hiukan myöhemmin mukaan on liittynyt myös uusia tämän hienon musiikkityylin harrastajia. Loimaan puistokadun koulun (lukio/yläaste) juhlasalissa raikaa niin soreasti soivat saksofonit, päreästi pörisevät pasuunat kuin tiukasti törisevät trumpetit sekä tietysti muut big bandin täydentävät elementit.

Illan aikana esitetään parhaita paloja vuosien varrelta ja jotain uuttakin. Luvassa Bond-tunnareita, Elviksen hittejä, Glenn Miller -riffejä, jatsahatavia swngejä.. ja paljon muuta.

Lähdes kattoon ja kuunteleen ja otas kaverikin mukkaan! Tehdään syksyn pimenevästä illasta valoisampi yhdessä!

www.kauppalabigband.fi

– Kaupala Big Band –Jaa tapahtuma Facebookissa