Köyrimarkkinat

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
07.09.2019
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Maatalousmuseon sadonkorjuutapahtumassa Köyrimarkkinoilla myydään sadonkorjuun herkkuja, käsityöläisten tuotteita sekä maukasta markkinaruokaa. Markkinahumun keskellä on tarjolla menevää musiikkia, työnäytöksiä ja mukavaa puuhaa lapsille.

Tänä vuonna työnäytökset tehdään höyryvoimalla. Markkina-alueella käytetään useita suomalaisvalmisteisia höyrykoneita, joiden voimalla puidaan, jauhetaan viljaa ja tehdään seipäitä.

Markkinamusiikista vastaavat Loimaan soittokunnan seitsikko sekä kansanmusiikkiyhtye Jankarit.

Lasten ohjelmaa järjestää MLL Loimaa. Askartelupajassa kokeillaan juurespainantaa ja kisailemaan pääsee hernepussinheitossa ja arvauskilpailussa.

Kaikenikäisillä markkinavierailla on mahdollisuus testata ruokatietojaan ja -taitojaan Ruokamuseon ruoan neliottelussa. Tunnistatko vihannekset tai ruokaan liittyvä tuoksut, sujuuko pullapitkon letitys? Ruokateemaa täydentää sieninäyttely museon päärakennuksen aulassa.

Markkinoille on ilmainen bussikuljetus Hirvikoskelta ja Loimaan keskustasta. Katso bussiaikataulut ja pysähdyspaikat museon nettisivuilta: https://www.sarka.fi/koyrimarkkinat-ja-myyjaiset/Jaa tapahtuma Facebookissa