Köyrimarkkinat

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.09.2022
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Syyskuun ensimmäisenä lauantaina järjestettävät Köyrimarkkinat ovat maatalousmuseon sadonkorjuutapahtuma. Markkinoille kokoontuu lähiruokatuottajia ja käsityöläisiä myymään tuotteitaan. Kaupankäyntiä tahdittaa Loimaan Soittokunnan Pyörre-ryhmän elävä musiikki. Tapahtumassa voi tutustua myös työnäytöksiin, kuten pellavan käsittelyyn. Myös lapsille on omaa ohjelmaa ja museon aulassa on sieninäyttely ja sienineuvontaa. Kahvilan, makkaragrillin ja museon lounasravintolan herkut pitävät markkinoilla nälän loitolla.

Myyntipaikkoja Köyrimarkkinoille voi tiedustella puhelimitse numerosta 02 7637 700 tai sähköpostilla info@sarka.fi. HUOM! Toivomme myyntipaikkojen varaamista hyvissä ajoin ennen markkinoita, viimeistään kahta päivää aiemmin.

Ohjelma-aikataulu:

Klo 10.00 Markkinat avautuvat
Klo 11.00 Tietoa Pellava-hankkeesta ja pellavan käsittelystä.
Klo 12.30−13.15 Loimaan Soittokunnan Pyörre-ryhmä soittaa riihen edessä.
Klo 14.00 Markkinat sulkeutuvat

Koko tapahtuman ajan:

  • Mannerheimin lastensuojeluliiton Mellilän, Alastaron, Metsämaan ja Loimaan kaupungin yhdistykset järjestävät lapsille pihapelejä, arvauskilpailu ja sateen sattuessa ladon sisälle suunniteltua tekemistä.
  • Pellavan käsittelyn työnäytöksiä.
  • Museon aulassa Loimaan Naavanaisten Karoliina Kirvelä ja Merja Merta esittelevät sieninäyttelyä ja antavat sienineuvontaa.
  • Sarkamuseon ulkokahvila ja grillipiste myyvät herkkuja vanhassa ladossa ja sen läheisyydessä. Kahvilassa on tarjolla kahvin, teen ja pillimehun lisäksi makeita ja suolaisia piirakoita sekä grillipisteessä makkaraa (myös kasvismakkaraa).
  • Lisäksi museon sisällä ravintola tarjoaa markkinoiden ajan kahvilatuotteita ja klo 11−14 lounasta noutopöydästä.
  • Vapaa pääsy Konenäyttelyn halliin.Jaa tapahtuma Facebookissa