Loimaan kulttuurikierros

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30.08.2020
00:00


Sunnuntaina 30.8.2020 vietetään Varsinais-Suomen museopäivää. Monet museot ympäri maakuntaa avaavat ovensa ilmaiseksi yleisölle ja kannustavat ihmisiä tutustumaan sekä tuttuihin että tuntemattomampiin kohteisiin. Loimaalla tapahtumapäivään osallistuu kaiken kaikkiaan peräti kaksikymmentä kohdetta!

Varsinais-Suomen museopäivän kunniaksi on Loimaalle ideoitu nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä Loimaan kulttuurikierros, jossa mukana ovat Alpo Jaakolan patsaspuisto, Atelje Hulmi, Hollonmäki, Hunnaan kotiseutumuseo, Krekilän mylly, Kauhanojan Vanha Kyläkauppa, Kurkijokimuseo, Lieskiven Pajamuseo, Loimaan Kotiseutumuseo, Loimaan Perinnesuksi, Loimaan Taidetalo, Loimaan Veteraanipuisto, Mauno Ketosen kotimuseo, Mälläisten wanha kauppa, Sarren kotimuseo, Suomen maatalousmuseo Sarka, Tiibetin taiteen keskus, Torkville (Alpo Jaakolan Ateljeekoti), Vesikosken mylly sekä Vesikoskitalo/Nahkalinna.

Kulttuurikierroksen kulkemista helpottamaan Maatalousmuseo Sarka ja Loimaan kulttuuripalvelut ovat tehneet kartan, johon kukin kohde on merkitty osoitteineen ja aukioloineen. Kartan voi noutaa itselleen etukäteen Suomen maatalousmuseo Sarasta tai tulostaa sen täältä. Päivän aikana karttaa on saatavissa kaikista mukana olevista kohteista. Kartta löytyy myös torstaina 20.8. julkaistusta Loimaan Lehdestä.

Kartta toimii myös museopassina. Keräämällä vierailuista merkintöjä ja palauttamalla museopassin johonkin päivän kohteista (Krekilän myllyä lukuun ottamatta), osallistuu tuotearvontaan!Jaa tapahtuma Facebookissa