Nurtsimurtsikka -hiihtokisat Sarka-museolla 23.2.2020

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.02.2020
14:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Sarka-sunnuntaina 23.2.2020 Sarka-museolla järjestetään kaikkien aikojen ensimmäiset nurtsimurtsikkakisat.

Nyt kaikilla on mahdollisuus osallistua hilpeisiin hiihtokilpailuihin. Lumen puute ei ole este tai edes hidaste nurtsimurtsikkakisoissa. Iloinen mieli ja hymy huulilla ovat tässä kisassa vähintään yhtä suuressa roolissa kuin päivän kunto ja välineiden voitelu.

Nurtsimurtsikka -hiihtokisoilla Sarka-museo haluaa kiinnittää huomiota ilmaston lämpenemiseen ja siihen liittyviin sopeutumistarpeisiin. Hiihdon lomassa kannattaa käydä tutustumassa museon uuteen Hyvän sään aikana – Maatalous, ilmasto ja sää -näyttelyyn.

Tule kisailemaan ja haasta kaverisikin mukaan!

Ilmoittaudu kilpailijaksi viimeistään torstaina 20.2.2020 museon infoon puh. 02 763 7700 tai info@sarka.fi.

Kisailun järjestävät yhteistyössä Suomen maatalousmuseo Sarka ja Loimaan Perinnesuksi ry. Museolta saa hiihtovälineitä lainaksi, mutta omillakin suksilla voi sivakoida. Myös mustikkasoppaa on tarjolla palautumiseen hiihtosuorituksen jälkeen.

Kuun viimeinen sunnuntai on maatalousmuseossa Sarka-sunnuntai, jolloin järjestetään jotakin erityistä ohjelmaa esimerkiksi työpajojen, luentojen tai työnäytösten muodossa. Sarka-sunnuntaina kaikkiin museon näyttelyihin on vapaa pääsy.Jaa tapahtuma Facebookissa