Piknik Loimaan taivaan alla

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.08.2020
17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Torstaina 13.8. klo 17 Suomen maatalousmuseo Saran piha-alue muuttuu iloiseksi piknikpaikaksi. Kokoa kiva porukka ja tule viettämään mukavaa kesäiltaa vanhan riihen ja latojen läheisyyteen!

Tunnelmaa piknikille tuovat ihastuttavat esiintyjät:

Klo 17 tilaisuuden aloittaa Pampula Pupun musiikkiteatteriesitys koko perheelle! Tanssia, laulua ja näytelmällisyyttä sisältävä noin 20 min esitys pohjautuu Sarka-museon Hyvän sään aikana ‐näyttelyyn. Esityksestä vastaavat Meri-Kerttu Mutala ja Sanna Lehti.

Klo 18 ja 19 duo Anna Toukola ja Sanna Lehti tarjoilevat kevyttä kesämusiikkia noin puoli tuntia kerrallaan. Anna ja Sanna ovat monia ihastuttaneita musiikin ja esiintymisen moniottelijoita, joten luvassa on monipuolista ja taidokasta musisointia.

Kaikille avoimeen tapahtumaan voi tulla omin eväin tai tilata museon ravintolasta herkullisen Piknikpaketin, joka sisältää kahta salaattia, suolaisen ja makean leivonnaisen sekä hedelmiä. Paketin hinta on 15 €, lapsilta 4 €. Piknikpaketti tulee varata 10.8. mennessä sähköpostilla info@sarka.fi tai soittamalla (02) 7637 700, muuten tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Museon näyttelyt ovat avoinna piknikiltana klo 20 asti. Konenäyttelyyn on vapaa pääsy, muihin näyttelyin pääsee alennettuun 4 € hintaan.

Piknik Loimaan taivaan alla on osa Illallinen Suomen taivaan alla KAIKKIALLA ‐tapahtumia, jotka ovat vuodesta 2013 lähtien houkutelleet ihmisiä syömään ulkosalle yhteisten ruokapöytien ääreen.Jaa tapahtuma Facebookissa