Päiväys ja aika
15.11.2023
18:00 - 21:00
Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa
Tule valmistamaan yhdessä 1700-luvun jouluherkkuja. Monet nykyisetkin jouluruokamme juontavat juurensa menneeseen aikaan, jolloin kartanoiden joulupöytää ryydittivät kaukomaiden antimet. Iltaa tulee alustamaan 1700-luvun ruokareseptien tuntija, tutkija Yrsa Lindqvist. Ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittaudu ma 13.11. mennessä sanna.kiertonen@sarka.fi tai 02 7637 700.
Ruokakeskiviikkoisin museolla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokatavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Totutusta poiketen joudumme rajoittamaan osallistujamäärän 20 henkeen. Tapahtumasta peritään materiaalimaksu 5 €.
Haluatko lisätä järjestämäsi tapahtuman, tilaisuuden tai retken kalenteriin, tilaa tunnukset osoitteesta:
tapahtumakalenteri@loimaa.fi
Tapahtumien lisäys on erittäin helppoa. Katso ohjeet tästä.
Tapahtuman ilmoittaja vastaa sisällöstä.