Sinua varten hyvinvointi- ja harrastemessut 25.-26.8.2017

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
25.08.2017 - 26.08.2017
00:00

Tapahtumapaikka
Loimaan liikuntahalli
Puistokatu, Loimaa


 

Joka kolmas vuosi Loimaalla järjestettävät Sinua varten -harraste- ja hyvinvointimessut järjestetään Puistokadun koulukeskuksella 25.-26.8.2017. Tapahtuma on avoinna pe klo 9-18 ja la klo 9-14. Messut ovat myös osa loimaalaisia Suomi 100 -tapahtumia.

Messujen tavoitteena on esitellä Loimaalta löytyviä monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen ja hyvinvointiin sekä auttaa toimijoita verkostoitumaan ja löytämään yhteisiä etuja. Näytteilleasettajiksi on ilmoittautunut yhteensä yli 70 kansalaisjärjestöä ja hyvinvointialan yritystä.

Sinua varten –messuilla esitellään mahdollisuuksia harrastamiseen, vapaa-aikaan, hyvinvointiin ja vertaistoimintaan ikärajattomasti Loimaalla. Tapahtumassa on mahdollista saada tietoa ja opastusta eri harrastuksista, yhdistyksistä ja yrityksistä. Toiminnallisilla osastoilla pääsee muun muassa kokeilemaan uusia lajeja ja harrastuksia. Esiintymislavalla on monipuolista ohjelmaa kuten musiikkia, tanssia, liikuntaa ja sirkusta.

Messuilla on testikäytössä interaktiivinen SEPPO-pelisovellus, jota messukävijät voivat pelata. Peli on pelattavissa älypuhelimen tai tabletin nettiselaimella. Pelissä suoritetaan erilaisia rastitehtäviä, jotka voivat olla joko luovia tai monivalinta-tehtäviä.

Lisäksi Novida Ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat kuvaavat reaaliaikaista, live stream -suoralähetystä, jota voi seurata kahviossa. Opiskelijat myös kiertävät messuosastoilla haastattelemassa näytteilleasettajia sekä kuvaavat messutilan lavalla tapahtuvaa ohjelmaa.

Messut ovat yleisölle maksuttomat ja aiempina messuvuosina kävijämäärä on ollut n. 5000 vierailijaa. Puistokadun koulun ja Liikuntahallin pysäköintialueen lisäksi autot voi jättää Puistokadun tai Sammonkadun hiekkakentille.

 Jaa tapahtuma Facebookissa