Syksyiset kimppakävelyt

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
30.09.2023
10:00 - 13:00

Tapahtumapaikka
Metsämaa Kalliohovi
Metsämaantie 622, Loimaa


Syksyiset kimppakävelyt

Hankkeen kyläkierroksilla nousi esiin Uudentalon Katin muutama vuosi sitten vetämät kävelykierrokset pururadoilla. Ne olivat olleet suosittuja ja niitä toivottiin järjestettäväksi uudelleen. Asukkaiden Loimaa-hanke otti asiasta kopin ja päätettiin lisätä pururatakierroksiin myös Loimaan hienoja luontopolkuja ja ottaa mukaan järjestelyihin paikallisia kyläyhdistyksiä. Syksyisiä kimppakävelyitä on syksyn aikana 7.

Lauantaina 30.9.2023 klo 10.00 kokoonnutaan Kalliohovin parkkipaikalla (Metsämaantie 618). Tutustutaan Metsämaan luontopolkuun, josta voi valita patikointimatkakseen koko 8 km lenkin tai puolta lyhyemmän. Pidemmän reitin vetäjänä toimii metsämaalainen metsämieliohjaaja Saara Vento, jonka opastuksella tehdään matkan varrella helppoja metsämieliharjoituksia. Laavullaan kyläyhdistys tarjoaa retkeilijöille makkaraa (itse paistettava) ja mehua, muuten varustautukaa omin eväin matkaan.

 

Lähde mukaan nauttimaan luonnosta ja yhdessä liikkumisesta. Kävelyille osallistuminen on maksutonta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Loimaan brändituotteita.Jaa tapahtuma Facebookissa