SYRJÄNKORVEN SALAISUUDET

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.12.2015
15:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Teatteri
Juvantie 11, Loimaa


SYRJÄNKORVEN SALAISUUDET

(perustuu näytelmiin Kutistettu poika ja Joelin joulutarina)
syrjakorpi juliste

Joulu on tulossa, mutta jostain syystä maassa ei ole lunta. Ella huolestuu, ja joulun tunnelmakin tuntuu lumen puuttumisen myötä olevan kateissa. Ajankulukseen Ella muistelee syksyistä koulun aloitusta ja tutustumistaan Syrjänkorven tonttuihin, peikkoihin ja eläimiin. Eipä aikaakaan, niin uusi seikkailu on jo ovella – tällä kertaa joulukalenterin kautta aukeaa toinen maailma.

Loimaan teatterissa asettaudutaan joulutunnelmaan, kun joulukuussa esitetään Sari Äikää-Torkkelin kahdesta Anna Krogeruksen käsikirjoittamasta lastennäytelmästä (’Kutistettu poika’ ja ’Joelin joulutarina’) sovittama Syrjänkorven salaisuudet -näytelmä. Pääasiassa päiväkodeille ja kouluille esitettävän näytelmän kaikille avoimet esitykset järjestetään viikonloppuna 12.-13.12. Molempina päivinä esitykset alkavat klo 15:00.

Teatteritaiteen peruspetuksen B1-ryhmän 11-13 -vuotiaita harrastajia on ohjannut Sari Äikää-Torkkeli, joka on myös suunnitellut ja toteuttanut esityksen puvustuksen sekä valotekniikan. Lavastuksen ovat loihtineet Äikää-Torkkelin kanssa Anna Mäkinen ja Jani Hägg. Maskeerauksen ja kampaukset on suunnittellut Katja Kauti-Karakus. Esityksen äänisuunnittelu ja markkinointimateriaalin visuaalinen ilme on Eeli Topparin käsialaa. Lisäksi työryhmän apuna ovat olleet EVS-vaihdossa Loimaalla olevat Mirjam Bißmeier ja Noémie Lalande. Teatteritaiteen perusopetus toteutetaan yhteistyössä Loimaan työväenopiston kanssa.

Esitys sopii koko perheelle, myös perheen pienimmille teatterikävijöille.

Käsikirjoitus: Anna Krogerus
Sovitus ja ohjaus: Sari Äikää-Torkkeli

Esitykset:
La 12.12. klo 15:00
Su 13.12. klo 15:00

Liput: 8€ lapset, 10€ aikuiset.

smartumjatyky sekä käteinen raha
Maksukortit eivät valitettavasti käy.

Lippujen varaukset ja tiedustelu: 040 5742 065 (klo 16-18) tai info[ät]loimaanteatteri.fi

 Jaa tapahtuma Facebookissa