Syvältä ja sydämestä -konsertti

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
26.04.2024
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Heimolinna
Väinämöisenkatu 2, Loimaa


Aulis ja Reino Kotaviita kerrankin samassa konsertissa!

Keväinen viihdekonsertti Syvältä ja Sydämestä tarjoaa turkulaisten laulajaveljesten Aulis ja Reino Kotaviidan sekä Sari Pirhosen ja Olli-Pekka Ketosen laadukkaita tulkintoja muun muassa Malmstenin, Rautavaaran, Helismaan ja Viherluodon kappaleista. Lisäksi kuullaan Marjatta ja Martti Pokelan unohtumattomia duettoja, joita katseltiin televisiosta ja kuunneltiin radiosta 1950-luvulta lähtien.

Auliksen ja Reinon muusikkourat ovat maamme mittakaavassa ainutlaatuiset, sillä ne alkoivat jo 1950-luvulla, kun Aulis pääsi 1951 koulun jälkeen 14-vuotiaana soitto-oppilaaksi Niinisalon varuskuntasoittokuntaan. Kolme vuotta myöhemmin sinne kirjautui myös veli Reino. Nyt konsertin lomassa yleisö saa kuulla mielenkiintoisia yksityiskohtia ja tapahtumia veljesten yli 70-vuotisesta taiteilijanurasta.

Sari Pirhonen on Turun VPK:n puhallinorkesterin huilisti sekä laulusolisti. Hän on musisoinut Olli-Pekka Ketosen kanssa lähes 30 vuotta. Sari ja Olli-Pekka ovat olleet mukana muun muassa Uudet Tuulet- ja Sixtime-lauluyhtyeissä sekä Turun Laulelman Ystävissä. Löytyypä Olli-Pekan taskusta Ponnahdus pinnalle -voitto vuodelta 1968.

SOINTU yhtyeessä toimivat Ilpo Murtojärvi, kitara ja Ari Hakulinen, harmonikka. Konsertin juontaa Ritva Setälä.

Liput ennakolta 25€, sis. kahvit: TIINAN KUKKA Vesikoskenkatu 11 Loimaa

varaukset: Pirjo 0505292858 ja mahdollisesti tuntia ennen ovelta.Jaa tapahtuma Facebookissa