Päiväys ja aika
13.09.2023
18:00 - 20:30
Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa
Syyskuun Ruokakeskiviikon aiheena on rauta-aika. Illan kuluessa selviää, miten Suomessa syötiin maanviljelyn varhaisvaiheissa ja tutustutaan muinaissuomalaiseen makumaailmaan. Vetäjänä toimii suomalaisen ruokahistorian tuntija ja kokenut historiallisten ruokakurssien vetäjä, kansatieteilijä Marja Hartola Turusta.
Voit ilmoittautua Ruokakeskiviikkoon lähettämällä sähköpostia: sanna.kiertonen@sarka.fi tai soittamalla numeroon 02 763 7700 (museon info). Ilmoittautuminen on alkanut ja on auki ma 11.9. klo 15 asti. Illasta peritään materiaalimaksu 5 euroa/osallistuja.
Ruokakeskiviikkoisin museolla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokatavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Minimiosallistujamäärä on 5 henkeä.
Haluatko lisätä järjestämäsi tapahtuman, tilaisuuden tai retken kalenteriin, tilaa tunnukset osoitteesta:
tapahtumakalenteri@loimaa.fi
Tapahtumien lisäys on erittäin helppoa. Katso ohjeet tästä.
Tapahtuman ilmoittaja vastaa sisällöstä.