Syyskuun ruokakeskiviikko: Ruokaa rauta-ajan tapaan!

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.09.2023
18:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Syyskuun Ruokakeskiviikon aiheena on rauta-aika. Illan kuluessa selviää, miten Suomessa syötiin maanviljelyn varhaisvaiheissa ja tutustutaan muinaissuomalaiseen makumaailmaan. Vetäjänä toimii suomalaisen ruokahistorian tuntija ja kokenut historiallisten ruokakurssien vetäjä, kansatieteilijä Marja Hartola Turusta.

Voit ilmoittautua Ruokakeskiviikkoon lähettämällä sähköpostia: sanna.kiertonen@sarka.fi tai soittamalla numeroon 02 763 7700 (museon info). Ilmoittautuminen on alkanut ja on auki ma 11.9. klo 15 asti. Illasta peritään materiaalimaksu 5 euroa/osallistuja.

Ruokakeskiviikkoisin museolla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokatavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia.  Minimiosallistujamäärä on 5 henkeä.



Jaa tapahtuma Facebookissa