Taidetalon tiistaikonsertit jatkuvat! Juho Nissi (sello) ja Mika Karjalainen (piano).

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.04.2019
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Mika Karjalainen & Juho Nissi

Mika Karjalainen (piano) ja Juho Nissi (sello)

ti 23.4 Loimaan Taidetalo, Konsertti alkaa klo 19 ja kestää noin tunnin.

Liput 10/8€, museokortilla 7/5€

 

Mestarisäveltäjien teoksia Taidetalossa

Pääsiäisen jälkeisenä tiistaina Loimaan Taidetalossa konsertoivat sellisti Juho Nissi sekä pianisti Mika Karjalainen. Ohjelmistossa kuullaan muun muassa virolaisen säveltäjän Arvo Pärtin teokset Spiegel im Spiegel sekä Fratres. Tämän lisäksi konsertissa tarjoillaan musiikkia Jean Sibeliuksen ja Sergei Rachmaninovin tuotannoistaan.

Muhokselta maailmalle ponnistaneen ja sittemmin tamperelaistuneen Nissin tie kulki Muhokselta Oulun konservatorioon Lauri Laitisen oppiin, jonka jälkeen opinnot jatkuivat Tampereen ammattikorkeakoulussa Pauli Heikkisen luokalla ja myöhemmin jatko-opinnoissa Markus Hohdin ohjauksessa. Valmistumisen jälkeen freelance-muusikon arki on pyörinyt niin orkestereiden, opetuksen kuin teatterinkin ympärillä. Kuluneen vuoden hän on työskennellyt Tampere Filharmonian riveissä ja aiempaa kokemusta on karttunut mm. Oulu Sinfoniasta ja Pori Sinfoniettasta. Lisäksi hän on työskennellyt Tampereen työväenteatterissa sekä Loimaan seudun musiikkiopistossa.

Mika Karjalainen (s. 1988) aloitti pianonsoiton opinnot Riihimäen musiikkiopistossa Jouko Planmanin johdolla ja myöhemmin kesällä 2016 hän valmistui musiikin maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta opettajanaan Lauri Väinmaa. Nissin ja Karjalaisen yhteistyö on jatkunut jo muutaman vuoden ja he ovat konsertoineet aikaisemminkin Taidetalon konserttisarjassa.

Konsertti on kaupungin Kulttuuripalveluiden järjestämä.

 

Oikein paljon tervetuloa!

Lisätietoa: www.loimaantaidemuseo.fiJaa tapahtuma Facebookissa