Päiväys ja aika
17.01.2024
18:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa
Suomen maatalousmuseo Saran alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Sarjan aloittaa kakko, vaalea länsisuomalainen leipä. Kakon tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.
Tervetuloa kuuntelemaan kakon historiaa ja leipomaan keskiviikkona 17.1. 2024 klo 18 alkaen Sarka-museon Aitta-tilaan!
Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Voit ilmoittautua sähköpostilla info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 maanantaihin 15.1. mennessä.
Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.
Haluatko lisätä järjestämäsi tapahtuman, tilaisuuden tai retken kalenteriin, tilaa tunnukset osoitteesta:
tapahtumakalenteri@loimaa.fi
Tapahtumien lisäys on erittäin helppoa. Katso ohjeet tästä.
Tapahtuman ilmoittaja vastaa sisällöstä.