Tammikuun Ruokakeskiviikko: Leivotaan kakkoa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
17.01.2024
18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Suomen maatalousmuseo Saran alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Sarjan aloittaa kakko, vaalea länsisuomalainen leipä. Kakon tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.

Tervetuloa kuuntelemaan kakon historiaa ja leipomaan keskiviikkona 17.1. 2024 klo 18 alkaen Sarka-museon Aitta-tilaan!

Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Voit ilmoittautua sähköpostilla info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 maanantaihin 15.1. mennessä.

Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.



Jaa tapahtuma Facebookissa