Teatteri Terve Tyttö esittää musiikkikomedian MAAILMA SUOMEN KARTALLE!

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.10.2017
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Teatteri
Juvantie 11, Loimaa


Teatteri Terve Tyttö on turkulainen vapaa ryhmä, joka koostuu teatteri- ja taidealan ammattilaisista. Ryhmä tunnetaan parhaiten musiikkipainotteisista pikkujoulukabaree-esityksistään Turussa sekä musiikkikomedioistaan Mattelmäen kesäteatterissa Kaarinassa.

MAAILMA SUOMEN KARTALLE on historiallisen hauska musiikkikomedia, jonka tapahtumat sijoittuvat Turun kupeessa sijaitsevaan Mattelmäkeen. Viime kesänä pihamaan aitan alta löytyneestä ikivanhasta päiväkirjasta käy ilmi vaihtoehtoinen totuus monista historian hetkistä. Vievätkö kaikki tiet sittenkään Roomaan? Miten Musta Surma, Nuijasota, Turun palo ja Kekkonen liittyvät Mattelmäen historiaan? Teatteri Terveen Tytön trio lähtee tekemään teatteriesitystä kirjan paljastusten pohjalta, mutta miten käy kun aikaa on vähän ja lisää näyttelijöitäkin tarvitaan lavalle? Luvassa on hulvatonta menoa ja vatsanpohjaa kutkuttavia hetkiä runsaan hahmokavalkadin kera.

Suomi 100-juhlavuoden hengessä syntynyt musiikkikomedia MAAILMA SUOMEN KARTALLE on alusta loppuun työryhmän omaa käsialaa. Esitys on kestoltaan noin kaksi tuntia väliaikoineen.

Näytelmän kantaesitys Mattelmäen kesäteatterissa 13.7.2017.

Kuva: Mikko VihervaaraKuvassa alkaen vasemmalta: Laura Hurme, Kati Urho ja Emmi Lovén

Liput 16€

Ennakkoon varaamista suositellaan! Liput voi lunastaa käteisellä ovelta klo 16.00 alkaen.

Varaukset: teatteritervetytto@gmail.com tai 044 926 1002

www.tervetytto.wordpress.comJaa tapahtuma Facebookissa