Teatterireissu: Kahdeksan naista (su 26.4.)

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
05.03.2020 - 16.03.2020
Koko päivä


Reissu Kahdeksan naista -esitykseen Kaarina-teatteriin on sunnuntaina 26.4.2020 klo 17 alkavaan näytökseen.

Reissun hinta 50 € (sis. lipun, kuljetuksen ja väliaikakahvit). Ilmoittautuessa muista kertoa erityisruokavaliosta ja otatko kahvin/teen. Bussireitti tarkentuu, kun lähtijät ovat tiedossa – kuitenkin Loimaan keskustasta pääsee aina kyytiin.

Sitovat ilmoittautumiset ma 16.3.2020 mennessä puh. 044-2968003 (Leena Seppä) tai leena@fiinu.net ja maksamalla reissumaksu tilille (tilinumeron saa ilmoittautumisen yhteydessä).

Eletään 1950 -lukua ja naisvoittoinen perhe on valmistautumassa talon palvelusväen kanssa joulun viettoon. Rauha kuitenkin rikkoutuu, kun perheen isä löydetään murhattuna, ja taloon lukkojen taakse jäävät läheiset alkavat pohtia syyllisen henkilöllisyyttä.
Tarinan edetessä kaikki talon naiset joutuvat vuorollaan kyseenalaiseen valoon, kun salaisuudet ja epämääräiset motiivit paljastuvat. Odottamaton loppuratkaisu yllättää talon asukkaiden lisäksi myös katsojan.
Kahdeksan naista täyttää kaikki rikosnäytelmän kriteerit, missä ajankuva aiheuttaa niin kihelmöivää jännitystä kuin komediallisia reaktioitakin.Jaa tapahtuma Facebookissa