Teatterireissu: Notre Damen kellonsoittaja (la 5.10.)

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
02.09.2019
Koko päivä


Reissu Notre Damen kellonsoittaja -suurmusikaaliin Tampereen Teatteriin on lauantaina 5.10.2019 klo 14.30 alkavaan näytökseen.

Reissun hinta 70 € (sis. lipun, kuljetuksen ja väliaikakahvit). Ilmoittautuessa muista kertoa erityisruokavaliosta. Bussireitti tarkentuu, kun lähtijät ovat tiedossa – kuitenkin Loimaan keskustasta pääsee aina kyytiin.

Sitovat ilmoittautumiset ma 2.9.2019 mennessä puh. 044-2968003 (Leena Seppä) tai leena@fiinu.net ja maksamalla reissumaksu tilille (tilinumeron saa ilmoittautumisen yhteydessä).

 

Notre Damen kellonsoittaja jatkaa Tampereen Teatterin upeiden musikaalituotantojen sarjaa. Se kertoo sydämeenkäyvän ja vahvan tarinan taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin.

 

Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hylkiö, joka on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta.

 

Musikaali perustuu Victor Hugon romaaniin ja Disney-elokuvan lauluihin. Rooleissa mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silén, Ilkka Hämäläinen ja Lari Halme.Jaa tapahtuma Facebookissa