Teatterireissu: RAKKAUDELLA MERKITTY (la 14.7.)

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
30.04.2018 - 04.06.2018
00:00

Tapahtumapaikka
Apianniemen kesäteatteri
Pässinmäenkatu 30, Valkeakoski


Reissu Rakkaudella merkitty -musikaaliin katettuun Apianniemen kesäteatteriin on la 14.7.2018 klo 14 alkavaan näytökseen.

Reissun hinta 45 € (sis. lipun, kuljetuksen ja väliaikakahvit). Ilmoittautuessa muista kertoa erityisruokavaliosta. Bussireitti tarkentuu, kun lähtijät ovat tiedossa – kuitenkin Loimaan keskustasta pääsee aina kyytiin.

Sitovat ilmoittautumiset ma 4.6.2018 mennessä puh. 044-2968003 (Leena Seppä) tai leena@fiinu.net ja maksamalla reissumaksu tilille (tilinumeron saa ilmoittautumisen yhteydessä).

Suomen Kesäteatteri esittää kesällä 2018 musikaalin Jari Sillanpään elämästä. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen musikaali vie katsojan musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän viihdemaailman kuninkaan tarinaan.

Rakkaudella merkitty -musikaalissa nähdään kaksi Jaria yhtä aikaa lavalla. Jari Sillanpään rooleissa loistavat Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja Tampereen Teatterista tunnettu Martti Manninen sekä mm. Tampereen Työväen Teatterin lukuisista musikaaleista tunnettu ja rakastettu näyttelijä Jari Ahola. Ahola oli kesällä 2016 Kirka –musikaalin pääroolissa. Jarin ihastumisen ja rakkauden kohdetta näyttelee Olli Herman. Jari Sillanpään elämän tärkeitä naisrooleja esittävät suositusta Konttori-sarjasta ja lukuisista musikaalirooleista tuttu Ushma Karnani, Hinnalla millä hyvänsä- ja Downshiftaajat-sarjoista tunnettu Heidi Kirves ja Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Petra Ahola. Ohjaaja-käsikirjoittajana Heikki Paavilainen.Jaa tapahtuma Facebookissa