Tiistaikonsertti: Kirsti Tuominen ja Jaana Luuppala: Let The Florid Music Praise

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
19.04.2022
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Tiistaikonsertti

Let the florid music praise!

Taidetalossa 19.4.2022 klo 19

Kirsti Tuominen      sopraano

Jaana Luuppala       piano

Konsertin ohjelman punainen lanka on ylistys musiikille, keväälle ja elämälle. Konsertin lauluissa kerrotaan elämän  erilaisista hetkistä ja myöskin sen loppumisesta. Nautitaan siis musiikista ja kevään tulemisesta, kun vielä täällä ollaan!

Liput 10€/8€, museokortilla 7€/5€

TERVETULOA

 

Kirsti Tuominen  opiskeli laulua Turun konservatoriossa vuosina 1987-1994 Hannu Kerkolan ja Pia[1]Gunn Anckarin johdolla. Hän valmistui lauluopettajaksi vuonna 1991 ja suoritti A-tutkinnon vuonna 1994. Hän on täydentänyt lauluopintojaan useilla mestarikursseilla Suomessa mm. professori Gerhard Kahryn, Irina Arkhipovan ja Sylvia Cesztyn mestarikursseilla. Lisäksi hän on opiskellut laulua Lontoossa Esther Salamanilla, Berliinissä Annabel Bernardilla , Wienissä professori Svanhvit Egilsdottirilla ja Prahassa professori Eva Blahoválla.

Vuodesta 1992 lähtien hän on toiminut päätoimisena laulunopettajana Puolalanmäen musiikkilukiossa ja toimii lisäksi laulun tuntiopettajana Turun konservatoriossa ja musiikkiopistossa. Hän on työskennellyt laulunopettajana myös Turun taideakatemiassa.

Kirsti Tuominen on hyvin monipuolinen taiteilija. Hän on esiintynyt lukuisissa ooppera-, operetti-ja musikaalirooleissa ja näytelmissä ja ollut eri orkesterien solistina konserteissa. Viimeisistä töistä mainittakoon Sibelius-näytelmä syksyllä 2018, Kansainvälisen laulukilpailun JSfestin tuomariston jäsenyys lokakuussa 2019 ja arkkipiispa Anne Helmisen rooli Atso Almilan Viemäreitä ja toimareita-oopperassa tammikuussa 2020. Kirsti Tuominen on myös lastenmusiikkiteatteriin erikoistuneen Bartituuri-ryhmän perustajajäsen.

 

 

Jaana Luuppala opiskeli pianonsoittoa Turun konservatoriossa ja jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemiassa. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt pianonsoiton opettajana ja lehtorina Turun seudun musiikkiopistossa ja vuodesta 2007 Turun konservatoriossa. Luuppala on toiminut myös rehtorin tehtävissä musiikkiopisto Arkipelagissa ja Rauman musiikkiopistossa. Musiikkituotannon kokemusta on Mäntän Musiikkijuhlilta, jossa Luuppala oli päätuottajana v. 2014-2019. Lisäksi hän on toiminut musiikkiopisto Arkipelagin kannatusyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana v. 2014-2018 ja istuu tällä hetkellä Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n hallituksessa.

Luuppala toimii lisäksi Turun taideakatemian musiikinkoulutuksen tuntisäestäjänä ja hän on esiintynyt muusikkona vuosien varrella erilaisissa kokoonpanoissa, viimeisimmät Sibelius, kuolematon -näytelmässä (2018), sekä Suurenmoista-näytelmässä (2019).

Luuppala on Pianoaura ry:n ja lasten musiikkiteatteriin erikoistuneen Bartituuri-ryhmän perustajajäsen

 Jaa tapahtuma Facebookissa