Tiistaikonsertti ”Koktail – She Lied!”

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
08.09.2020
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Taidetalon tiistaikonserttisarjan syksyn aloittaa hyvin erikoislaatuinen konsertti, jonka ohjelman ovat koonneet sopraano Flora Kok ja lyömäsoittaja Olli Lehti. Ohjelmistossa kuullaan suomalaisen pop- ja rock-musiikin merkittävien artistien musiikkia osin klassisen musiikin tyylikeinoja käyttäen. Säestyssoittimina käytetään tässä tarkoituksessa harvinaisia vibrafonia ja marimbaa. Esitystyyli on minimalistinen, pääpaino on kappaleiden lyriikoiden esilletuomisessa.

Luvassa on musiikkia muun muassa Eppu Normaalilta, Hectorilta, Tuomari Nurmiolta ja Kauko Röyhkältä. Lisäksi kuullaan pari The Beatles-sävelmää alkuperäiskielellä englannilla esitettynä.

Flora Kok aloitti klassisen laulun opintonsa Joensuun konservatoriossa opettajinaan Rauno Keltanen ja Anneli Hynninen, ja saattoi ne päätökseen Turun AMK:ssa, taideakatemiassa, opettajanaan Lilia Varnas. Flora on toiminut kevyen musiikin laulunopettajana ja muusikkona Turussa. Hän myös säveltää ja sanoittaa taide- ja kevyttä musiikkia.

Olli Lehti on opiskellut lyömäsoitintensoittoa Turun konservatoriossa Risto Pulkkisen, Timo Koskisen ja Mongo Aaltosen johdolla. Lehti on toiminut avustajana useissa puhallin- ja sinfoniaorkestereissa sekä esittänyt musiikkia eri kamarimusiikki- ja kevyen musiikin kokoonpanoissa. Hän työskentelee lyömäsoitintensoiton opettajana Turun konservatoriossa ja soitonohjaajana Turun kaupungin nuorille suuntaamassa taidekasvatustoiminnassa. Konsertti on Taidetalossa tiistaina 8.9 klo 19.00. Yleisö sijoitetaan istumaan saliin harvennetusti. Liput 10/8 €, museokortilla 7/5 €, Loimaan seudun musiikkiopiston opiskelijat ilmaiseksi.Jaa tapahtuma Facebookissa