Tiistaikonsertti. Muistathan kai – operetti- ja musikaalisävelmien huumaa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
13.10.2020
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Tiistaina 13.10. klo 19  Loimaan Taidetalossa kuullaan operetti- ja musikaalisävelmiä.  Esiintyjinä ovat tamperelaiset muusikot sopraano Ritva Kotanen, tenori Keijo Kuivanen sekä pianisti Tuomas Honkkila. Ohjelmassa nimikappaleen lisäksi mm rakastetut duetot Vait on huulet, Ollaan niin kuin pääskyset ja All I ask of You.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän täydentänyt opintojaan mm Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. prof. Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyisin Sastamalan musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut mm Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa.

Konsertti on osa Loimaan Taidetalon Tiistaikonserttisarjaa. Liput 10 €/8 €, museokortilla 7 €/5 €. Loimaan seudun musiikkiopiston opiskelijat ilmaiseksi.Jaa tapahtuma Facebookissa