Tiistaikonsertti: Trio Sclavis-Pifarely-Courtois: Luovuutta säästämättä, laadusta tinkimättä!

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
05.10.2021
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


Syksyn 2021 Tiistaikonserttisarjan avaa ranskalainen jazz-trio

Sclavis – Pifarély – Courtois on erinomainen ranskalaisten virtuoosien muodostama trio! Louis Sclavis on jo 1980-luvulta asti osoittanut olevansa tämän ajan jazzin luovimpia muusikkoja. Dominique Pifarély on antelias solisti ja yksi eurooppalaisen jazzkentän tärkeitä säveltäjiä. Vincent Courtois on aina osoittanut kykynsä olla omaperäinen ja luova sekä omien yhtyeittensä kanssa että muiden kutsumana vierailijana. Yhdessä nämä kolme muodostavat hämmästyttävän kamarijazz-trion, jonka musiikki on eloisaa ja intohimoista. Nämä toisensa jo 25 vuotta tunteneet kumppanukset osaavat kertoa meille henkeäsalpaavan kauniita tuoreita tarinoita, ja musiikki virtaa luonnollisesti etnisistä näyistä totaaliseen improvisaatioon.
Heidän ensilevynsä Asian Fields Variations on äänitetty kuuluisassa La Buissonne -studiossa syyskuussa 2017 taiteellisena johtajana ECM-levy-yhtiön Manfred Eicher.

Louis Sclavis klarinetit
Dominique Pifarély viulu
Vincent Courtois sello

Konsertti pidetään tuttuun tapaan Loimaan Taidetalolla ti 5.10.2021 klo 19.00. Liput 10€/8€ museokortilla 7€/5€.Jaa tapahtuma Facebookissa