Uimahalli Loimaalla 50v -tapahtuma 10.-12.9.

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
10.09.2020 - 12.09.2020
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Loimaan uimahalli Vesihovi
Kuusitie 1, Loimaa


Uimahalli on ollut Loimaalla 50 vuotta ja sen kunniaksi järjestetään Vesihovissa kolmena päivänä virkistävää kuntoilua ja huvia.

Loimaan ensimmäinen uimahalli avattiin Hirvihovin yhteyteen maaliskuussa 1970. Uimahallia uudistettiin kokonaisuudessaan vuonna 2000 ja uusi halli avattiin marraskuussa 2001 nimellä Loimaan virkistysuimala Vesihovi. Uimahalli on palvellut kaupungin ja lähikuntien asukkaita 50 vuotta ja sen kunniaksi Vesihovissa järjestetään kolmena päivänä erilaista kuntoilua, huvia ja virkistystä kaiken ikäisille uimareille ja muille vesipedoille.

To 10.9. Tehokas jumppapäivä – ohjattuja jumppia aamusta iltaan

7.00-7.30 Aamun piristys, vesijumppaa 50 vuotta vanha musiikin tahtiin.
14.30-15.00 Hyvän mielen jumppa, lempeä jumppa iltapäivään.
18.00-20.00 Vesijumppamaraton: Allas-Lavis ®, intervallijumppa, Allas-Lavis ®,
syvänveden jumppa.

Tule kokeilemaan vesijumppaa hetkeksi, tunniksi tai vaikka koko päiväksi!

Pe 11.9. Virkisty vedessä

17-20 Aarresukellus tasatunnein klo 17-20, osallistumisarpa 1€ kassalta.
21-24 Syysillan tunnelmallinen kynttiläuinti – rauhallisen musiikin tahdissa.

La 12.9. Meininkiä koko perheelle!

9.00-16.30 Wibit-rata – pääsetkö loppuun saakka putoamatta veteen?
Haasta kaverisi tai vanhempasi! Huom. klo 9-12 vain iso allas käytössä. Klo 12 jälkeen koko halli käytössä.

Lisätietoja tapahtumapäiviin

Tapahtumapäivien aikana Vesihovi on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan. Poikkeuksena perjantain iltauinti, jolloin lipunmyynti päättyy klo 22.30 ja allasosasto sulkeutuu klo 23.30.

Vesijumppien osallistujamäärä on 40 henkilöä kerrallaan. Jumpat sisältyvät uintilipun hintaan.

Aarresukelluksen arvan (1€) voi ostaa kassalta uintilipun yhteydessä. Arpalipuke annetaan uimahallissa valvojalle ennen Aarresukellusarvonnan alkua. Altaaseen on kätketty palkintoihin oikeuttavia sukellettavia numerolipukeita.

Lauantaina klo 9-12 välisenä aikana on vain iso allas käytössä. Lastenallas ja monitoimiallas on varattu vauvauinteihin. Koko halli käytössä klo 12 jälkeen.

Tutustu Vesihoviin!

Vastuullinen toiminta korona-aikana

Tulethan vain terveenä uimaan! Tullessasi desinfioi kätesi ja muistathan turvavälit niin altaan ulkopuolella kuin altaassakin. Noudatathan henkilökunnan antamia ohjeita ja uimahallissa olevia ohjeistuksia.

Tapahtuman järjestäjä Loimaan liikuntapalvelut on huomioinut voimassa olevat rajoitukset ja ohjeistukset. Korostamme jokaisen osallistujan vastuuta noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita turvaväleihin, kokoontumisrajoituksiin, omaan terveydentilaansa ja hygieniaan liittyen, joilla viruksen leviämistä voidaan ehkäistä. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.Jaa tapahtuma Facebookissa