Yhdistysten toimintapäivä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
16.04.2024
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka
Heimolinna
Väinämöisenkatu 2, Loimaa


Heimolinnassa vietetään koko päivä yhdistysten tahtiin. Loimaan yhdistysten toimintapäivä järjestetään tiistaina 16.4. klo 10-14. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Toimintapäivä tarjoaa tietoa, opastusta ja viihdettä. Päivää tahdittaa tangoprinsessa Tutta Carpelan, juontajana toimii Eija Talvitie. Loimaan Eloisat tuo ohjelmaan tanssia ja musiikkia. Yhdistykset esittelevät toimintaansa ja päivän mittaan kuullaan tietoiskuja ja ajankohtaisia puheenvuoroja.

-Ohjelma on koottu Loimaan sote-yhdistysten ideoiden ja osaamisen pohjalta. Toimintapäivän idea syntyi Yhdistysvire-hankkeen järjestämissä tapaamisissa, joissa on pohdittu erilaisia keinoja yhdistysten yhteistyön kehittämiseksi, kertoo Varsinais-Suomen Vammais- ja pitkäaikaissairausjärjestöt VAPI ry:n hankekoordinaattori Kirsi Äyräs.

Yksi tapahtumaan toivotuista teemoista on digineuvonta. Tietoiskuja, tuote-esittelyjä ja neuvontaa tarjoavat VAPI ry, Loimaan Eloisat sekä Loimaan Gigantti. Vinkkejä ja neuvontaa on tarjolla koko tapahtuman ajan. 

Vapaaehtoistyön innostusta ja ideoita yhdistysten tiedotustyöhön antaa Tukenasi ry:n Katja Laine, joka saadaan tapahtumaan mukaan etänä klo 10.30. Varhan ajankohtaisia puolestaan kuullaan aluevaltuutettu Jari Välimäen puheenvuorossa klo 11.00. Päivän mittaan esitellään Yhdistysvire-hankkeen toimintaa sekä kerrotaan uudesta, juuri alkaneesta Loimaan älykkäät kylät -hankkeesta.

-Tervetuloa mukaan toimintapäivän meininkiin, tapahtuma on avoin kaikille. Voit tulla kysymään neuvoja digilaitteiden käytöstä tai vaikka vain nauttimaan musiikkiohjelmasta. 

Muista varata mukaan kafferahaa niin pääset nauttimaan puffetin herkkuja! Puffetti palvelee koko tapahtuman ajan.
***
-Pienen hengähdystauon jälkeen ohjelma jatkuu järjestöjen tulevaisuustyöpajan merkeissä klo 15-17.
-Toimintapäivän iltajatkot vietetään musiikin ja runouden kera klo 18 Loimaan Taidetalolla.


Jaa tapahtuma Facebookissa