Ammattilainen pärjää aina! -koulutusmessut Hirvihovissa 1.-2.11.2016

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
01.11.2016 - 02.11.2016
09:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Hirvihovin liikuntakeskus
Kuusitie 1, Loimaa


Lounais-Suomen ammattiopisto Novidan Loimaan toimipiste järjestää ensimmäiset eri opintoaloja esittelevät messunsa  1.-2.11. Loimaan Hirvihovissa.
Messut on tarkoitettu ihan kaikille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille, ja ne tarjoavat tulevaisuuden suunnittelun tueksi monipuolisen kattauksen ammatillisista opinnoista.

Messuille on vapaa pääsy ja aukioloajat ovat 1.11. klo 9-19 ja 2.11. klo 9-18.

Kun messut koostuvat eri opintoaloista, voi olla varma, että tekemistä riittää! Osastoilla pääsee näkemään, mitä opintoaloilla oikeasti tehdään ja saa kokeilla itsekin erilaisia työkaluja ja välineitä. Testata voi myös omaa soveltuvuutta sekä mielenkiintoa opintoja kohtaan. Paikan päällä pääsee myös juttelemaan eri alojen opiskelijoiden ja opettajien kanssa.

Eri ammattien lisäksi messuilla saa tietoa mm. siitä, kuinka voi tehdä ylioppilas ja ammatillisen tutkinnon eli kaksoistutkinnon, mihin eri maihin voi päästä kansainvälistä työssäoppimista suorittamaan tai mitä tarkoittaa lahjakkaiden opiskelijoiden Taitaja-valmennus. Lisäksi opiskelijahuollon henkilökunta kertoo opiskelijoille tarjottavista tukitoimista, jotka kohdistuvat opiskelijan opintojen etenemiseen sekä ammatillisen kasvun tukemiseen.

Ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelijat pitävät messuilla kahviota ja narikkaa.
Logistiikka-alan opiskelijat hoitavat non stop-kuljetuksia Loimaan rautatieasemalta Hirvihoviin ja takaisin mahdollistaen näin kaikille messuille pääsyn. Maksuttomat kuljetukset lähtevät rautatieasemalta tasatunnein klo 9 lähtien (klo 17 asti) ja Hirvihovista puolen tunnin välein klo 9.30 eteenpäin (klo 18.30 asti).

Tervetuloa messuille!

novida-koulutusmessutJaa tapahtuma Facebookissa