Museoiden loppiaisviikonloppu / Hetki kulttuurin ja kahvin parissa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
07.01.2017
00:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Suomen maatalousmuseo Sarka järjestää kahvitarjoilun kaikille kävijöilleen lauantaina 7.1.2017. Kahvikupin ja korvapuustin äärellä on hyvä virittäytyä Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen.

Pullakahvin nauttimisen lomassa voi myös jakaa muistojaan. Museon aulassa on ”muistojen laari”, johon voi jättää omia kirjoitettuja muistojaan erityisesti maanviljelyyn ja yhdessä tekemiseen liittyen. Muistoja voi jättää laariin myös museosta saatavan lomakkeen avulla. Loppiaisviikonloppuna lomakkeen kysymykset liittyvät erityisesti työn lomassa vietettyihin kahvitaukoihin. Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlinta näkyy Sarka-museossa vuoden 2017 aikana monin tavoin, luvassa on mm. yhdessä-teemaan pureutuva erikoisnäyttely. Museossa kerättyjä muistoja pyritään hyödyntämään juhlavuoden aikana monin tavoin.

Yli 140 museossa ympäri Suomen vietetään Museoiden loppiaisviikonloppuna hetki kulttuurin ja kahvin parissa. Museokohtaisesti loppiaisen tapahtumiin ja ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.museo100.fi.Jaa tapahtuma Facebookissa