Naisten Tantrailta – hiljaisuus ja hyväksyntä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
26.01.2024
18:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
SEES Lounge – Joogakoulu & Teehuone
Väinölänkatu 4, Loimaa


NAISTEN TANTRAILTA – hiljaisuus ja hyväksyntä
26.1.2024 klo 18.00- 21.00
Naisten tantraillassa pääset kokemaan lämpimän sisaruuden, naisten keskinäisen luottamuksen ja kannattelun aidoimmillaan ja parhaimmillaan! Mitään kokemusta tantrasta et tarvitse, tulet vain omana itsenäsi ja annat tantran taian tapahtua!
Hiljaisuus ja hyväksyntä:
Nyt laskeudutaan sallivuuteen, hyväksyntään ja hiljaisuuteen. Kuka sinä olet sieluna tarinoidesi takana? Kuinka paljon voit antaa itseäsi näkyville rakkaudellisen ja läsnäolevan katseen alla? Mitä meistä näkyy, kun lakkaamme kuuluttamasta asioitamme? Kun riisumme pois tarpeen täyttää tia puheella ja äänellä, jollekin uudelle, kauniille ja ihmeelliselle on tilaa nousta. Teemme lempeitä kehollisia läsnäoloharjoituksia hiljaisuudessa, ilman sanoja.
Miksi Tantra?
Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa. Tantra voi auttaa sinua saamaan elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.
Tantriset harjoitukset auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin.
Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä. Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi.
Kokenut tantraohjaaja luo iltaan turvallisen ja hyväksyvän tilan. Osallistujilta edellytetään kunnioittavaa ja luottamuksellista käyttäytymistä kanssakurssilaisia kohtaan. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.
Tapahtuma on päihteetön.
Pukeudu mukaviin rentoihin vaatteisiin. Ota mukaan villasukat ja vesipullo. Jos sinulla on joogamatto, voit ottaa senkin mukaasi. Jätä pois synteettiset hajusteet (hiuslakat, hajuvedet jne).
Hinta: 39 €/hlö
Sisältää ohjatun ohjelman, iltateen ja pikkumakean.
ILMOITTAUTUMISET 24.9.2023 mennessä: info@seeslounge.fi
Paikka: SEES Lounge – Joogakoulu & Teehuone. Väinölänkatu 4, 32200 Loimaa. puh. 040 579 9182
Ohjaajasta:
Olen Silja Helinä, nauravainen, maanläheinen ja turvallinen
ihmiskohtaaja. Mielestäni elämän tarkoitus on nauttia ja rakastaa.
Tarinallisuus, virtaavuus ja selkeys ovat minulle tärkeitä arvoja
ohjaamisessa. Olen ollut koko ikäni valmennus- ja ihmissuhdetyössä- olen Tantric Life Coach, parisuhdeneuvoja, kätilö ja kehomieltä rauhoittava valmentaja.
Tantric Life Coachina autan sinua löytämään elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi. Minulle tantra on kehon ja mielen harjoittamista, henkisen polun kulkemista ja oman ihmisyyden tutkimista.

 

 

 

 

 

 

 

 Jaa tapahtuma Facebookissa